Nick en de Doorsnee

Deze nieuwe band uit het zuiden van Nederland helpen wij graag aan een groot podium. Qua style is het nederpop met een scherpe tong, een vintage stijl en een nieuwe sound. Eigenzinnig, maatschappijkritisch, humoristisch en sporadisch filosofisch.

Aan de hand van de inhoudelijke thema’s zal deze band enkele nummers gaan schrijven om het evenement van een muzikaal tintje te voorzien.
Volgen kan hier op facebook en voor een impressie kijk deze video!

nickPilmeyer

DJ Slowpoke

Slowpoke draait veel. In Nijmegen en ver daarbuiten. Buiten zijn vaste avonden in Doornroosje en Merleyn, heeft hij zo’n beetje alle clubs en zalen wel eens aangedaan. Met zijn buitengewoon eclectische mix van platen is het duidelijk dat Slowpoke niet zo van de hokjes is, maar de pareltjes uit alle denkbare genres weet te vissen. Dat hij daarnaast ook nog eens zijn publiek steevast aan het dansen krijgt, kun je op de Deining zelf ervaren.

banner-5

Rico Brouwer

(nep)nieuws blokkeren is censuur, (nep)nieuws maken is propaganda. Hoe weet je nu nog wat echt is en wat niet? Rico Brouwer is trainer en ICT-specialist, hij was kandidaat #3 voor de Piratenpartij in 2017. Na de verkiezingen startte hij ‘Echte Sprookjes’: echt als een spotprent, actueel als het nieuws, onderbouwd als een geschiedenisboek. Rico schrijft, zingt, praat en speelt gitaar in nieuwe sociaal betrokken kritische en vooral LEUKE liedjes. Boekingen en info: https://echtesprookjes.nl

rico_brouwer_echtesprookjes

Discussieer mee
op 19 januari 2018!